Share |

Minä Pia...

omakuva_nettisivulle.jpg... ja miten tähän on tultu.

Jo lapsena piirtelin talojen pohjapiirroksia, joihin asettelin kalusteita. Lukiossa muistelen piirtäneeni talon, johon halusin ulkoa luonnonkivillä verhoillun 1. kerroksen. Nyt sellaisia on jo rakennettu vuosia ja vanhat navetat ovat haluttuja uudiskäyttöön. Niitäkin katselen haikaillen aina kun jossain ajellessa sattuu näköpiiriin.

Vanhempien yrittäjyys vei kuitenkin matkailu- ja markkinointialan opintojen ja töiden pariin useaksi vuodeksi. Sitä kautta pääsin tekemään ensimmäiset esitteet yksinkertaisilla taitto-ohjelmilla. Visuaalisuus viehätti ja vei mennessään.

Seuraavana vuorossa olivatkin tiedottaja-opinnot, joiden jälkeen tein pitkän rupeaman töitä julkisella puolella elinkeino- ja matkailutoimessa tiedottajana sekä viestintä- ja projektikoordinaattorina. 

Työtehtävien innoittamana ja uusia haasteita kaipaavana jatkuva kouluttautuminen on ollut oleellinen osa matkaani työelämässä. Design Management (yrityskuvan suunnittelu ja johtaminen) ja Brändin hallinnan -erityisopinnot ammattikorkeassa, Monikanavaisen sisällönhallinnan opinnot yliopiston aikuiskoulutuspuolella sekä graafisen suunnittelijan ammattitutkinto ovat kaikki vieneet kohti päämäärää, josta en ehkä itsekään ollut varma koko ajan. 

Lopulta kuitenkin vuoden 2014 aikana ja sisustusalan opintojen myötä paketti alkoi olla kasassa. Perustettuani oman yrityksen helmikuussa 2015, koen tekeväni juuri sellaista työtä, jonka myötä voin tuottaa hyviä fiiliksiä ja kauniita asioita muille ihmisille ja yrityksille. Ja se jos mikä on hienoa!