Share |

Ajankohtaiset

Kouvola on saanut uuden BASE Kitchen & Lounge ravintolan Kouvolan ydinkeskustaan (avattu äitienpäivä-viikonloppuna 2019). Capricorn Design vastasi yrityksen sisustussuunnittelusta sekä logon suunnittelusta. Hieno ja mielenkiintoinen projekti jälleen kerran! 

___________________________________________________________________

ASUNTOMESSUT KOUVOLASSA 2019

Taideruukki on valittu asuntomessujen viralliseksi oheiskohteeksi Ankkapurhan ja Verlan lisäksi. Capricorn Design Oy on markkinoimassa Taideruukkia ja omaa yritystään asuntomessujen mediapäivässä tiistaina 28.5.2019 Korian Pioneeripuistossa.

________________________________________________________

Asuntomessut Kouvolassa tontti-ilta tiistaina 21.2.2017 klo 17-21 Kouvolan kaupungintalolla. Capricorn Design Oy on mukana tilaisuudessa omalla esittelypisteellään. Vapaa pääsy, tervetuloa. 

_______________________________________________________________

Capricorn Design Oy avaa torstaina 12.11.2015 klo 12 uuden White Capricorn Lifestyleputiikin Taideruukin tiloihin Kouvolan Kuusankoskella. Samalla myös muu yrityksen toiminta siirtyy samoihin tiloihin. Jatkossa sisustustuotteiden lisäksi samasta paikasta saa myös mainostoimisto- ja sisustussuunnittelupalveluja sekä erikoismaalaukseen liittyvää suunnittelua ja toteutusta. 

Liike on avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 12-17 ja lauantai-sunnuntai-päivinä klo 12-15. Poikkeavista aukioloajoista, uutuuksista, messukuulumisista jne. ilmoitamme yrityksen facebook-sivuilla, jotka löytyvät nimellä White Capricorn Lifestyleputiikki. Kannattaa käydä tykkäämässä, jos sisustustaminen ja muut lifestyle-vinkit kiinnostavat.

Yritys sijaitsee Taideruukin matalassa siivessä sisäpihan puolella Annis´s Creative Cornerin vieressä. Avajaisia vietetään torstaista alkaen koko viikonloppu. Tervetuloa visiitille!

white_capricorn_pieni_flyer_someen.jpg

white_capricorn_pieni_flyer_someen2.jpg